18 december 2018

Avond van de Wielervereniging: mis het niet!

Avond van de Wielervereniging: mis het niet!

Ben je bestuurder of trainer bij jouw wielerclub en heb je zin in een leerzame avond waar kennisdeling centraal staat? Kom dan naar de Avond van het Wielervereniging in Eindhoven, Utrecht, Staphorst of Apeldoorn!

Nieuw dit jaar: ook voor trainers

Ook voor trainers hebben we dit jaar een aantal workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop waarin je aan de slag gaat om je eigen trainersvaardigheden aan te scherpen? Of een bijeenkomst waarin een sportpsycholoog je meeneemt in haar denkwijze? Extra fijn: voor het bijwonen van deze avond krijg je licentiepunten.

Workshops voor bestuurders

Voor bestuurders bieden we ook weer veel nieuwe en afwisselende workshops aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop waarin je leert hoe je (verschillende typen) bestuursleden werft? Of de workshop ‘Sponsor gezocht’? Tip van de redactie is de workshop ‘Welkom op de Club’, waar je (op een prettige manier) uit je comfortzone wordt getrokken en je ontdekt hoe een nijlpaard, appelmoes en James Bond jou kunnen helpen aan nieuwe, uitvoerbare plannen. Tot slot kun je NTFU-collega’s het hemd van het lijf vragen over verzekeringsvragen en aansprakelijkheid. Benieuwd naar alle workshops? Bekijk ze hier!

Data, locaties en programma

De avond duurt van 19:00 – 21:45 uur. We bieden niet iedere avond dezelfde workshops aan, bekijk per locatie welke workshops je kunt volgen.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie of je aanmelden voor één van de avonden? Dat kan via de pagina over de Avond van de Wielervereniging. Heb je vooraf een vraag over de avond? Neem dan contact op met Michelle Vaessen via mvaessen@ntfu.nl. We hopen je te zien in Eindhoven, Utrecht, Staphorst of Apeldoorn!