18 december 2018

Jouw gegevens zijn veilig bij de NTFU

Jouw gegevens zijn veilig bij de NTFU

Je hebt het gister misschien wel gelezen: de Autoriteit Persoonsgegevens onderzoekt momenteel de wijze waarop sportbonden omgaan met persoonsgegevens van leden. Graag benadrukken wij dat jouw gegevens bij de NTFU veilig zijn: de NTFU verkoopt geen persoonsgegevens van haar leden.

Jouw persoonsgegevens hebben we nodig om bijvoorbeeld Fietssport Magazine aan je op te kunnen sturen. Waarvoor wij precies jouw persoonsgegevens gebruiken hebben we beschreven in ons privacybeleid.

Waarom krijg ik toch af en toe commerciële post?

De NTFU heeft samenwerkingen in de wielerbranche, zo zijn Shimano en Bioracer partner van ons en hebben we veel adverteerders die regelmatig met een advertentie in Fietssport Magazine staan. Af en toe ontvang je van deze partners een kortingsbon of aanbieding. Eén ding is daarbij helder: jouw persoonsgegevens verstrekken we niet aan hen. De aanbiedingen die jij sporadisch krijgt, worden verstuurd vanuit de NTFU.

Vragen?

Heb je vragen over jouw privacy bij de NTFU? Lees dan het privacybeleid. Heb je naar aanleiding daarvan alsnog een vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@ntfu.nl.