9 januari 2019

Start2Bike: word jij (weer) startlocatie?

Start2Bike: word jij (weer) startlocatie?

In het weekend van 30 en 31 maart start de voorjaarseditie van Start2Bike. Op tientallen locaties in heel Nederland stappen beginnende mountainbikers en wielrenners op de fiets om de basistechnieken te leren. Ook jullie kunnen startlocatie worden!

Wat is Start2Bike?

Tijdens Start2Bike - een trainingsconcept van de NTFU –  leer je in 4 trainingen technieken als remmen, schakelen, klimmen, dalen en bochtentechniek. Handig voor de ongeveer 70.000 Nederlanders die jaarlijks met wielrennen of mountainbiken beginnen. Al meer dan 10.000 fietsers hebben de afgelopen jaren deelgenomen aan Start2Bike.

Waarom startlocatie worden?

Als jullie startlocatie worden, leer je startende wielersporters uit de buurt kennen. Uiteraard heb je alle gelegenheid om hen uit te leggen wat jij hen kunt bieden. Wist je dat 35% van de deelnemers achteraf lid wordt van de vereniging en dat 70% van de deelnemers één of meerdere aankopen doet bij een organiserende winkel? Daarnaast heb je geen rompslomp (wij regelen de administratie), zijn trainers verzekerd tegen aansprakelijkheid én organiseren we op 9 en 10 maart een gratis opleidingsdag voor trainers in Apeldoorn.

Wat kost Start2Bike?

Deelnemers aan Start2Bike betalen €37,50 aan de NTFU. Iedere startlocatie ontvangt €250,- + €5,- per deelnemer. Dankzij deze bijdrage kun je bijvoorbeeld de trainer een vergoeding geven, promotiemateriaal laten maken of trainingsmateriaal aanschaffen.

Ja, ik word graag (weer) startlocatie!

Leuk dat je startlocatie wilt worden. Ben je al eens startlocatie geweest? Log dan in op start2bike.nl/inloggen en voeg via ‘Mijn startlocatie’ een nieuwe training toe. Ben je nog nooit startlocatie geweest? Vul dan het formulier in op deze pagina.

Vragen? Neem gerust contact op!

Heb je een vraag over Start2Bike? Stuur dan een mail naar info@start2bike.nl of bel met Michelle Vaessen via 0318 581300.